Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Street dance

25.7.2014 @ 17:30 - 19:00

Tule tutustumaan erilaisiin katutanssilajeihin menevälle ja hauskalle street dance -tunnille! Street dance kattaa monenlaisia tyylejä ja tanssitekniikoita, kuten hip hop, locking, popping ja break dance. Tällä tunnilla pääsee tutustumaan joihinkin niistä, ja mukana saattaa hyvinkin olla vaikutteita myös muista tyyleistä, tärkeintä on päästä tanssimaan!

Tunti sopii kaikentasoisille tanssijoille, mutta aiemmasta tanssikokemuksesta on hyötyä. Tunnilla on hyvä olla kengät, esim. tennarit. Katso myös muut tunnit ja tarkista hinnat työpajaohjelmasta.

Njara Rasolomanana

Njara Rasolomanana on monipuolinen tanssija ja koreografi Madagaskarilta, jolla on yli kymmenen vuoden ammattikokemus street dancen saralta. Tanssijana Njara on kiertänyt laajalti Eurooppaa ja Afrikkaa. Hän on myös opettanut lähes kaikkia katutanssilajeja sekä johtanut kahta omaa tanssiryhmää Tansaniassa ja Madagaskarilla. Omissa palkituissa koreografioissaan Njara myös yhdistää perinteisen afrikkalaisen tanssin street danceen. Opettajana Njara on innostava, iloinen ja energinen, ja hänen tunneillaan keskipisteenä on tanssin tuoma ilo. Lue lisää Njarasta hänen kotisivuiltaan.

Details

Date:
25.7.2014
Time:
17:30 - 19:00
Event Category:
Event Tags:
,

Venue

Salsakoulu Vanha Havanna
Kauppakeskus Tullintori, Tullikatu 6
Tampere, Suomi
+ Google Map