Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pääkonsertti

25.7.2014 @ 19:00 - 26.7.2014 @ 02:00

Habib Koité (Mali)

Fest Afrikan tämän vuoden pääesiintyjä, malilainen kitaristi Habib Koité, on yksi arvostetuimmista ja tunnetuimmista afrikkalaisista muusikoista. Hän kuuluu tunnettuun griot-trubaduurien sukuun ja oppi soittamaan kitaraa säestäessään äitinsä laulua ja kuunnellessaan malilaista perinnemusiikkia. Jo neljällä vuosikymmenellä konsertoineen Habib Koitén ja hänen yhtyeensä musiikissa perinteet yhdistyvät moderniin ja paikallinen kansainväliseen.

www.habibkoite.com

Jaqee (Uganda/Ruotsi)

Ugandasta alunperin kotoisin olevan laulajan musiikissa yhdistyvät vaikutteet reggaesta, hip hopista ja bluesista sekä monista musiikkikulttuureista, joihin hän on tutustunut asumalla ja työskentelemällä eri puolilla maailmaa. Aina hymyilevä ja tanssiva Jaqee pyrkii musiikillaan saamaan yleisönsäkin hyvälle tuullelle. Pitkäaikaisessa kotimaassaan Ruotsissa hänet on palkittu arvostetulla Grammis-palkinnolla.

a href=”http://www.jaqee.com”>www.jaqee.com

The Bangoura Band (Guinea/Islanti)

Yhdeksänhenkinen islantilaisbändi The Bangoura Band lienee yksi maailman pohjoisimmista afrobändeistä. Vuoden 2013 alusta toimineen orkesterin johtajana toimii guinealaislähtöinen Cheik Bangoura, jonka uunelmaa ja visiota orkesteri toteuttaa. Musiikillisesti orkesteri seikkailee afrobeatin, funkin ja mandinka-musiikin maailmassa.

Cheick Ahmed Tidiane Bangoura – lyömäsoittimet
Baba Bangoura – lyömäsoittimet
Sindri Magnússon – basso
Pétur Daníel Pétursson – rummut
Valbjörn Snær Lilliendahl – kitara
Sólveig Morávek Jóhannsdóttir – saksofoni
Elvar Bragi Kristjónsson – trumpetti
Atli Þór Kristinsson – kitara
Albert Sölvi Óskarsson – baritonisaksofoni

Extreme AfroCapo Show & Unito

Pakkahuoneen illan aloittaa yhdistelmä tansanialaista ngoma-rummutusta ja afrobrasilialaista capoeiraa. Suuri joukko rumpaleita, berimbaun soittajia, tanssijoita ja capoeiristoja kokoontuvat piiriin rytmin, tanssin ja akrobatian ympärille. Maailmankuulu trikkausryhmä Unito on myös mukana näyttämässä painovoimaa uhmaavia temppujaan!

Liput 25 € (ennakko 22 € / Tiketti)

Details

Start:
25.7.2014 @ 19:00
End:
26.7.2014 @ 02:00
Event Category:
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Pakkahuone
Tullikamarin aukio 2
Tampere, Suomi
+ Google Map