Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jooga special

26.7.2015 @ 14:00 - 15:30

Festivaaliviikko on hyvä päättää afrotunnelmaisella joogatunnilla, jossa Vinyasa Flow -joogaa säestää ihana länsiafrikkalainen kora-musiikki!

Vinyasa Flow -tunnilla asanoista muodostuu virtaava kokonaisuus hengityksen toimiessa siltana kehon ja mielen välillä. Musiikki antaa inspiraation liikkeen vapaalle virtaamiselle. Tunnilla pyritään huomioimaan eri tasoiset harrastajat asanoiden variaatioissa. Soveltuu kaikentasoisille. Jos sinulla on oma joogamatto, ota se mukaan!

Tunnin säestäjänä muusikko Marjo Smolander, joka on hiljattain palannut Malista, jossa hän vietti vuoden musiikkia opiskellen.

Katso myös muut tunnit ja tarkista hinnat työpajaohjelmasta.

Marianne Leppä

MarianneMarianne Leppä on joogaohjaaja, tanssi-innostaja ja tanssija-akrobaatti. Hän on toiminut pitkään afrikkalaisen tanssin opettajana ja myös koreografina Mama Africa -ryhmässä. Vuonna 2010 hän valmistui joogaohjaajaksi, pääasiallisina joogasuuntauksinaan Vinyasa Flow ja Aerial Yoga. Marianne on kehittänyt osaamistaan lisäksi mm. Tanssi-innostamisen(R) opinnoilla ja perehtymällä akrobatiaan, esiintyen myös Circus Uusi Maailman esityksissä tanssija/ilma-akrobaattina.

Ohjaajana Marianne on kokeilunhaluinen ja eri suuntauksia yhdistelevä. Kehollisuus ja sen lukuisat toiminnalliset mahdollisuudet kiinnostavat häntä loputtomasti: liikkeen yhdistäminen eri elementteihin, miten sama liike toimii ja miltä se tuntuu vedessä, ilmassa ja maassa.

Details

Date:
26.7.2015
Time:
14:00 - 15:30
Event Category:
Event Tags:

Venue

Salsakoulu Vanha Havanna
Kauppakeskus Tullintori, Tullikatu 6
Tampere, Suomi
+ Google Map