Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jooga special

31.7.2016 @ 14:30 - 16:00

Festivaaliviikon lopuksi rauhoitumme kauniin musiikin säestyksellä ja teemme lempeän hathatyyppisen joogaharjoituksen. Rentoutamme kehomme viikon tanssimisesta, kuuntelemme hengitystämme ja venymme siihen asti, kun se tuntuu hyvältä. Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta joogasta tai voit olla jo pitkään joogannut. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Joogatunnin ohjaa Mia Moilanen ja elävästä säestyksestä huolehtii Marjo Smolander, joka ammentaa soittoonsa värejä niin suomalaisista kuin länsiafrikkalaisista musiikkiperinteistä.

Jos sinulla on oma joogamatto, ota se mukaan!

Tarkista hinta ja ilmoittautumisohjeet työpajasivulta.

Mia Moilanen:

Mia_jooga_pieniTutustuin joogaan ensimmäisen kerran vuonna 2003, kun menin astangajoogan alkeiskurssille. Siitä lähtien jooga on ollut osa elämääni. Joogan ohjaaminen alkoi ystävien kannustamana, kun he pyysivät pitämään heille tunteja. Ohjaaminen on tuonut uusia asioita niin joogaani kuin muutenkin elämääni: jokaisella meistä on jotain annettavaa toinen toisillemme. Halu syventää joogaa ja ohjaamista vei minut kaksivuotiseen joogaopettajakoulutukseen YogaSourceen, josta valmistuin joulukuussa 2015. Omaa harjoitusta tehdessä en nykyään ajattele, minkälaista joogaa teen – astun matolleni ja katson, mitä sen päivän harjoitus tuo tulleessan. Sitä ajatusta haluan myös viedä eteenpäin: kuuntele omaa kehoasi ja hengitystäsi.

Details

Date:
31.7.2016
Time:
14:30 - 16:00
Event Category:
Event Tags:

Venue

Tanssistudio Razzmatazz
Satakunnankatu 18
Tampere, Finland
+ Google Map