Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fest Afrika Kids (2)

25.7.2015 @ 11:00 - 16:00

Fest Afrikan lasten ohjelma toteutetaan tänä vuonna yhteistyössä Työväenmuseo Werstaan ja Afrikka Suomessa -näyttelyn kanssa. Finlaysonin aukiolla on tapahtuman aikana myös muuta toimintaa, katumaalausta, afrikkalaisten tuotteiden myyntipisteitä jne. Kaikki ohjelma on ilmaista!

Catherine klo 11 – 16 Lasten leikkikaupunki -työpaja (non-stop)

klo 12 Lasten Afrikka -opastus

klo 13 Tansanialaisten laulujen työpaja

Catherine Knuutila opettaa perinteisiä tansanialaisia lauluja. Laulujen ohella opitaan myös niihin liittyviä tansseja ja leikkejä. Työpaja sopii kaikenikäisille.

klo 15 Toiminnallinen tarinakonsertti ”Hyönteisten synty”

Petra Käppi & Kari LounelaTässä interaktiivisessa konsertissa seikkaillaan Afrikassa: yleisö pääsee mukaan häihin ja matkustamaan tähtien maahan. Perinteinen tarina kertoo kaiken muun ohessa myös sen, miten hyönteiset löysivät tiensä maan päälle ihmisten kiusaksi. Lapset pääsevät osallistumaan konserttiin laulamalla, tanssimalla ja soittamalla. Konsertissa soivat harvemmin Suomessa kuultavat tansanilaiset perinnesoittimet, esimerkiksi ilimba-sormipiano sekä ndono-soittokaari. Konsertti sopii 4 – 12-vuotiaille. Esiintyjät: Petra Käppi, Menard Mponda ja Kari Lounela.

Details

Date:
25.7.2015
Time:
11:00 - 16:00
Event Category:

Venue

Työväenmuseo Werstas
Väinö Linnan aukio 8
Tampere, Suomi
+ Google Map
Website:
http://www.tyovaenmuseo.fi/