Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dundunba special

24.7.2014 @ 16:00 - 19:00

Dundunba special -kurssilla soitetaan ja tanssitaan opettaja Abdoulaye Condén (Guinea) kotikylän doundoumba-rytmiä, jonka on nimeltään Konden. Voit osallistua joko rummutukseen tai tanssiin tai molempiin, jolloin takuulla pääset guinealaisten kyläjuhlien tunnelmaan!

Rumpuosuudessa soittimina kensedeni-, sangban- ja doundoumba- sekä djembe- rummut. Soiton lomassa opettaja myös kertoo kyseisen rytmin merkityksestä guinealaisessa kulttuurissa. Kurssi sopii kaikentasoisille soittajille: aloittelijoille annetaan helpommat kompit djembellä ja edistyneille vaikeampia komppeja sekä djembellä että doundouneilla. Kerro ilmoittautuessasi, tuotko oman rummun mukanasi vai tarvitsetko lainarumpua!

Tanssiosuudessa tanssitaan samaa doundoumbaa, jota rumputunnilla soitettiin, eli Konden-tanssia ja opetellaan tanssiin kuuluva laulu. Kurssi sopii kaikentasoisille tanssijoille. Tanssitunnin alkulämmittelyt Sointu Condén johdolla.

Opetuskielenä englanti, tarvittaessa tulkkaus suomeksi.

Tarkista kellonajat ja hinnat työpajaohjelmasta!

Abdoulaye Condé

Abdoulaye Condé on huumorintajuinen, selkeä ja monipuolinen opettaja, jota Guineassa kutsuttiin nimellä ”Number One” sekä ”Blou Master”, koska häntä pidetään siellä doundoun-rumpujen mestarina. Hän on soittanut Guineassa lukuisissa eri ryhmissä, mm. Hamana Sabougnouma, Tourounna ja Benkadi. Hamana Sabougnouma -ryhmässä ollessaan esiintyi myös tanssijana ja akrobaattina. Lisäksi hän on kotimaassaan opettanut rumpujensoittoa yli 15 vuotta guinealaisille oppipojilleen ja yli 10 vuotta länsimaisille oppilaille. Suomessa Abdoulaye on asunut vuodesta 2012 ja opettanut ahkerasti erityisesti pääkaupunkiseudulla. Lue lisää: AfroSusi & LuovaSointu

Details

Date:
24.7.2014
Time:
16:00 - 19:00
Event Category:
Event Tags:
, ,

Venue

Salsakoulu Vanha Havanna
Kauppakeskus Tullintori, Tullikatu 6
Tampere, Suomi
+ Google Map