Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Doundoun dance

8.7.2017 @ 13:00 - 9.7.2017 @ 15:00

Doundoun dance -tunnilla yhdistetään tanssimista ja doundoun-rumpujen (kensedeni, sangban, doundoun) soittoa guinealaiseen tyyliin. Vastaava tunti oli yksi viime vuoden suosituimmista, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa!

Työpajaa suositellaan niille, joilla on ennestään kokemusta afrikkalaisesta tanssista ja/tai rumpujen soitosta, erityisesti kokemus länsiafrikkalaisista tansseista tai djembe- tai doundoun-rumpujen soitosta antaa hyvän pohjan oppimiselle. Tunneista saa eniten irti osallistumalla sekä lauantaina että sunnuntaina, mutta vain toisena päivänä osallistuminen on myös mahdollista.

Katso hinnat, ilmoittautumisohjeet ja muut työpajat työpajasivulta!

Abdoulaye Condé on huumorintajuinen, selkeä ja monipuolinen opettaja, jota Guineassa kutsutaan nimellä ”Number One” sekä ”Blou Master”, koska häntä pidetään siellä doundoun-rumpujen mestarina. Hän on soittanut Guineassa lukuisissa eri ryhmissä, mm. Hamana Sabougnouma, Tourounna ja Benkadi. Hamana Sabougnouma -ryhmässä ollessaan esiintyi myös tanssijana ja akrobaattina. Lisäksi hän on kotimaassaan opettanut rumpujensoittoa yli 15 vuotta guinealaisille oppipojilleen ja yli 10 vuotta länsimaisille oppilaille. Suomessa Abdoulaye on asunut vuodesta 2012 ja opettanut ahkerasti erityisesti pääkaupunkiseudulla. Hänet on nähty myös Fest Afrikassa esiintymässä Lanyi-yhtyeen jäsenenä. Lue lisää opettajasta täältä.

Details

Start:
8.7.2017 @ 13:00
End:
9.7.2017 @ 15:00
Event Category:
Event Tags:
, ,

Venue

Salsakoulu Vanha Havanna
Kauppakeskus Tullintori, Tullikatu 6
Tampere, Suomi
+ Google Map