Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Black Poetry Night, juontaa Roger Robinson @ Klubi

6.7.2017 @ 20:00 - 7.7.2017 @ 04:00

10€

Aikataulu

 

DJ:t

21.00 Yomi Sode (UK)

21.20 Vanessa Kisuule (UK)

21.40 Solomon OB (UK)

22.00 Zena Edwards (UK)

Juontaa Roger Robinson

DJ:t

Liput: 10€ Vain ovelta. PE + LA ennakkolippuja myös saatavilla!

Tule kuulemaan viittä nykyrunoilijaa, jotka hallitsevat paraikaa brittiläistä runomaailmaa dynaamisilla esityksillään! Henkilökohtaista ja poliittista, provokatiivista sekä herkkää runoutta – heidän runoutensa on yhtä monimuotoinen ja laaja-alainen kuin afrikkalainen diaspora.  Luvassa unohtumaton ilta runouden parissa!

 

 

Zena Edwards

Zena Edwards kasvoi Tottenhamissa, Pohjois-Lontoossa, ja on kirjoittanut aivan pienestä pitäen. Valmistuttuaan Middlesexin yliopistosta Zena on ollut vahva toimija runo- ja teatteripiireissä viimeiset 24 vuotta. Hän on ollut ehdolla Jerwood Compton Poetry Fellowship -palkinnon saajaksi 2017 sekä Arts Foundation -palkinnon saajaksi lavarunoudessa vuonna 2013 ja voittanut Hidden Creatives -palkinnon 2012. Hänen tekstinsä luotaavat afrikkalaista diasporaa ennen ja jälkeen siirtomaa-ajan. Zena on ’creative and educational director’ yhteiskunnallisessa yrityksessä Verse In Dialog (©CV:iD), joka on taiteidenvälinen yhteistyöverkosto.

www.goodnewzee.wordpress.com/

Twitter @ZenaEdwards

 

Vanessa Kisuule

Vanessa Kisuule on bristolilainen kirjoittaja, esiintyjä ja lavarunoilija. Hän on voittanut useita lavarunouskiplailuja, viimeisimpinä ’Hammer and Tongue National Slam 2014’ ja ’Nuoryican Poetry Slam’ New Yorkissa. Hänen esikoiskokoelmansa ’Joyriding the Storm’ julkaistiin 2014. Vanessa on esiintynyt kilpailuissa mm. Ruotsissa, Belgiassa ja Saksassa sekä festivaaleilla kuten Shambala, WOMAD ja Glastonbury.

www.burningeyebooks.wordpress.com/tag/vanessa-kisuule/

Twitter @Vanessa_Kisuule

 

Solomon OB

Solomon OB nykyään Bristolissa vaikuttava taiteilija, muusikko ja runoilija. Hän voitti ’Hammer and Tongue Slam Champion’ -kilpailun vuonna 2016. Solomon on intohimoinen esiintyjä, joka testaa omia rajojaan jatkuvasti. Vuonna 2017 Solomon OB esiintyy paljon livebändin kanssa, ja julkaisee debyytti-EP:nsä ’The Writing is Real’ myöhemmin tänä vuonna.

Twitter @SolomonConcepts

 

Roger Robinson

Roger Robinson syntyi Trinidadissa ja on asunut Iso-Britanniassa yli 20 vuotta. Hänet on sijoitettu 50 vaikuttavimman mustan brittirunoilijan joukkoon. Hänen kirjojansa ovat mm. ’Adventures in 3D’ ja runokokoelmat ’Suitcase, Suckle’ (Peoples Book Prize -voittaja) sekä ’The Butterfly Hotel’ (mm. OCM Bocas Poetry Prize -ehdokas). Hän on yksi Spoke Labin ja Malika’s Kitchen -kirjoittajakollektiivin perustajista. Hän on myös julkaissut sooloalbumin ’Illclectica’, EP:n ’Dog Heart City’ ja toimii kehutun ’King Midas Sound’ -yhtyeen solistina.

www.rogerrobinsononline.com/

Twitter @rrobinson72

 

Yomi Sode

Kirjailija/runoilija Yomi Sode tasapainottelee nigerialaisen ja brittiläisen kulttuurin rajoilla teksteissään, jotka tilanteesta riippuen ovat humoristisia, rakastavia, itsetutkiskelevia tai epämukavia. Viimeisen yhdeksän vuoden aikana hän on työskennellyt mm. seuraaville tahoille: The Mayor’s Office, BBC World Service/Africa, Channel 4 sekä erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille.Viime vuonna Yomi valittiin British Councilin Shakespeare Lives -ohjelmaan, jonka kautta hän esiintyi mm. New Yorkin kirjastossa.

www.iamgreeds.com/

Twitter @YomiSode

 

Ilta on Speaking  Volumes Live Literature Productionin järjestämä, yhteistyössä Fest Afrika festivaalin sekä Afroeuropeans: Black Cultures and Identities in Europe -konferenssin kanssa.  Speaking Volumes Live Literature Productions on saanut tukea Arts Council Englandilta sekä Coastal Carolina -yliopistolta.

Details

Start:
6.7.2017 @ 20:00
End:
7.7.2017 @ 04:00
Cost:
10€
Event Category:

Venue

Klubi
Tullikamarin aukio 2
Tampere, 33500
+ Google Map
Website:
http://tullikamari.net/en/klubi