Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Beautiful Nordic Sounds

26.7.2014 @ 20:00 - 27.7.2014 @ 04:00

Beautiful Nordic Sounds – Nordic Big Band

Yhteispohjoismainen superkokoonpano koostuu useista Fest Afrikan esiintyjistä, jotka ovat festivaalin ajan harjoitelleet yhteissoittoa “korkeanpaikanleirillä”. Esitys on yhtyeen ensimmäinen, muttei välttämättä viimeinen!

Moussa Diallo Trio (Mali/Gambia/Tanska)

Palkittu malilais-tanskalainen basisti Moussa Diallo on tehnyt pitkän uran pop- ja rock-musiikin parissa toisessa kotimaassaan Tanskassa. Viime vuosina hän on ammentanut inspiraationsa pääosin afrikkalaisesta musiikista. Diallon triossa mukana myös kuuluisa koransoittaja Dawda Jobarteh (Gambia) sekä hänen poikansa Marco Richard Diallo (Tanska) perkussioissa.

Moussa Diallo – basso, laulu
Dawda Jobareth – kora
Marco Richard Diallo – lyömäsoittimet

www.moussadiallo.com

Sousou & Maher Cissoko (Senegal/Ruotsi)

Vuoden 2013 Fest Afrikassa duona hurmannut senegalilais-ruotsalainen pariskunta palaa tänä vuonna kokonaisen bändin kanssa. Basso, kitara, perkussiot ja kora luovat rytmistä taustaa herkälle laululle. Heidän musiikinsa vie kuulijan musiikilliselle matkalle Tukholmasta Dakariin, folkista mbalaxiin. Keikka on samalla Cissokojen uuden Africa Moo Baalu -pitkäsoiton Suomen julkkarikeikka.

www.sousoumaher.se

Arnold Chiwalala with PolePole (Tansania/Suomi)

Kanteleensoittaja Arnold Chiwalalan (Tansania), kitaristi Topi Korhosen ja perkussionisti Ricardo Padillan muodostama PolePole yhdistää musiikkia ympäri maailmaa uniikilla tavallaan. Tansanialaistaustainen Chiwalala on kehittänyt ja uudistanut Suomen kansallissoittimen soittoa ja ohjelmistoa tavalla, joka on ansainnut hänelle muun muassa vuoden kantele -tunnustuksen vuonna 2008 ja Sibelius-Akatemian musiikin tohtorin arvon vuonna 2009.

Arnold Chiwalala – kantele, laulu
Topi Korhonen – kitara
Ricardo Padilla – lyömäsoittimet

Liput 20 € (ennakko 16,50 € / Tiketti)

Details

Start:
26.7.2014 @ 20:00
End:
27.7.2014 @ 04:00
Event Category:
Event Tags:

Venue

Klubi
Tullikamarin aukio 2
Tampere, 33500
+ Google Map
Website:
http://tullikamari.net/en/klubi