Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Afrotanssi alkeet

22.7.2015 @ 16:00 - 17:00

Tutustu afrotanssiin Fest Afrikan viime vuoden suosikkiopettajan Njaran johdolla! Hänen afrotunneillaan yhdistyvät liikkeet eri puolilta Afrikkaa, mutta mukana on tietenkin aina mausteita Njaran kotimaasta Madagaskarilta. Tämä tunti etenee rauhallisempaan tahtiin kuin muut tanssiworkshopit, joten se sopii hyvin kenelle tahansa, myös niille, joilla ei ole aiempaa tanssikokemusta. Njaran selkeä ja innostava opetustyyli saa sinut todennäköisesti innostumaan afrosta!

Opetuskielenä on englanti, tarvittaessa tulkkaus suomeksi. Afrotunnille kannattaa pukeutua keveisiin mukaviin vaatteisiin, joissa on helppo liikkua, kenkiä ei tarvita.

Katso myös muut tunnit ja tarkista hinnat työpajaohjelmasta.

Njara Rasolomanana

Njara Rasolomanana on monipuolinen tanssija ja koreografi, jolla on yli kymmenen vuoden ammattikokemus street dancen saralta. Tanssijana Njara on kiertänyt laajalti Eurooppaa ja Afrikkaa. Hän on myös opettanut lähes kaikkia katutanssilajeja sekä johtanut kahta omaa tanssiryhmää Tansaniassa ja Madagaskarilla. Omissa palkituissa koreografioissaan Njara myös yhdistää perinteisen afrikkalaisen tanssin street danceen. Opettajana Njara on innostava, hauska ja energinen, ja hänen tunneillaan keskipisteenä on tanssin tuoma ilo. Lue lisää Njarasta hänen kotisivuiltaan.

Details

Date:
22.7.2015
Time:
16:00 - 17:00
Event Category:
Event Tags:
, ,

Venue

Salsakoulu Vanha Havanna
Kauppakeskus Tullintori, Tullikatu 6
Tampere, Suomi
+ Google Map