Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Afro summer beat

23.7.2015 @ 17:30 - 19:00

Tule tutustumaan erilaisiin urbaaneihin afrikkalaisiin tanssityyleihin ja muotitansseihin Afrikan klubeilta! Tällä hauskalla ja vauhdikkaalla tunnilla luvassa sekoitus azontoa, coupe decaléa ja muita afrikkalaisia populaaritansseja Njaran aurinkoisessa ohjauksessa.

Tunti sopii kaikentasoisille tanssijoille, mutta aiemmasta tanssikokemuksesta on hyötyä. Tunnilla on hyvä olla kengät, esim. tennarit. Katso myös muut tunnit ja tarkista hinnat työpajaohjelmasta.

Njara Rasolomanana

NjaraNjara Rasolomanana on monipuolinen tanssija ja koreografi Madagaskarilta, jolla on yli kymmenen vuoden ammattikokemus street dancen saralta. Tanssijana Njara on kiertänyt laajalti Eurooppaa ja Afrikkaa. Hän on myös opettanut lähes kaikkia katutanssilajeja sekä johtanut kahta omaa tanssiryhmää Tansaniassa ja Madagaskarilla. Omissa palkituissa koreografioissaan Njara myös yhdistää perinteisen afrikkalaisen tanssin street danceen. Opettajana Njara on innostava, hauska ja energinen, ja hänen tunneillaan keskipisteenä on tanssin tuoma ilo. Lue lisää Njarasta hänen kotisivuiltaan.

Details

Date:
23.7.2015
Time:
17:30 - 19:00
Event Category:
Event Tags:
,

Venue

Salsakoulu Vanha Havanna
Kauppakeskus Tullintori, Tullikatu 6
Tampere, Suomi
+ Google Map