Afrikkalainen tori & open stage


Fest Afrikan afrikkalainen tori valtaa Tullikamarin aukion tällä kertaa kahdeksi päiväksi! Kaikki ovat tervetulleita ostoksille ja uppoutumaan afrikkalaiseen toritunnelmaan (toivottavasti) aurinkoiselle aukiolle perjantaina 7.7. ja lauantaina 8.7. klo 12–21. Lisätietoa torista täällä, myynti- ja esittelypöytien varaukset 5.6. mennessä nettilomakkeella.

Torilla pidetään myös Fest Afrikan jo perinteeksi muodostunut open stage -tapahtuma. Jos haluat tulla esiintymään torille, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen info@festafrika.net ja kerro millainen esitys olisi kyseessä ja kumpana päivänä haluaisit esiintyä. Myös aikatoiveita voi esittää. Huomioida kannattaa, että torille ei todennäköisesti saada vastaavaa äänentoistoa kuin aiempina vuosina Telakalla, joten parhaiten sinne sopivat esitykset, jotka eivät vaadi äänentoistoa lainkaan tai yksinkertainen äänentoisto (esim. taustamusiikki) riittää.