Unelmatarinoita


Tänä vuonna Fest Afrika tukee Marjo Smolanderin ja Sini Suomen sekä Apu-Paku ry:n projektia Unelmatarinoita – matka Suomesta Gambiaan. Matkan varrella Marjo ja Sini toteuttavat taideprojektin, jossa tallennetaan ihmisten unelmia ja tarinoita kuvin, äänin ja videoin. Tämän projektin sadosta saamme maistiaisia jo festivaalin aikana, vaikka matka jatkuu vielä syksyllä. Lisäksi matkan tarkoituksena on kuljettaa pakettiauto täynnä tavaraa gambialaiseen Pakau Penkun kylään, jota Apu-Paku ry on tukenut vuodesta 2010 lähtien.

Voit tukea Unelmatarinoita-projektia pienelläkin summalla Mesenaatti-kampanjan kautta. Projektille haetaan myös yrityssponsoreita, esimerkiksi tarkoitukseen sopiva pakettiauto otetaan mielellään vastaan lahjoituksena! Sponsoriksi voi ilmoittautua joko Mesenaatti-sivuston kautta tai ottamalla yhteyttä suoraan projektin toteuttajiin. Projektista voi lukea lisää Unelmatarinoita-sivulla ja –blogissa sekä Apu-Paku ry:n Faceboook-sivulla ja kotisivuilla, joista löytyy lisätietoa avustuskohteesta ja yhdistyksen toiminnasta Gambiassa.