Ally & Julia Milao / tansanialaiset tanssit ja rytmit


Ally ja Julia Milao ovat molemmat opiskelleet Bagamoyon kuuluisassa taidekoulussa Tansaniassa. Nykyisin he asuvat Jyväskylässä, mutta he ovat myös perustaneet Bagamoyoon ryhmän Sisi Majitu, jonka tavoitteena on luoda kaupunkiin uudenlainen kulttuuri- ja taidekeskus.

Ally on monipuolinen taiteilija, joka nykyisin keskittyy ensisijaisesti rumpujen soittoon ja rakennukseen. Julia on puolestaan perehtynyt tanssiin, teatteriin ja akrobatiaan – ja aloitti tanssin opettamisen jo opiskeluvuosinaan Bagamoyossa!

Videota tanssiworkshopista Tampereella tammikuussa 2013:

Fest Afrikassa Ally ja Julia opettavat rytmejä ja tansseja Tansaniasta kaikentasoisille soittajille ja tanssijoille. Tansanialaiset tanssit ovat iloisia ja maanläheisiä. Rumpukurssilla käytetään soittimina Itä-Afrikassa laajemminkin käytettyjä ngoma-rumpuja, joita soitetaan yleensä kahdella kepillä.

Tansanialaisten tanssit ma 29.7. ja ti 30.7.2013 klo 17.30 – 19.00.

Ngoma-rummutus ma 29.7. ja ti 30.7.2013 klo 16.00 – 17.30

Videota rumpuworkshopista Tampereelta tammikuussa 2013:

Lue lisää Allysta, Juliasta ja heidän Sisi Majitu Africulture -ryhmästään ryhmän nettisivuilta tai Facebook-sivulta, jossa myös runsaasti kuvia.