Aino Hujanen / Afro Caribbean Party


Lämmittele viikonlopun Fest Afrika -keikoille ja opi muodikkaimmat tanssimuuvit Aino Hujasen johdolla! Luvassa on hikistä hauskanpitoa afrokaribialaiseen tyyliin – tanssilajeina reggaeton, dancehall ja soca – sekä mausteita myös afrikkalaisista klubitansseista. Erityisesti keskivartalo ja reisilihakset saavat kyytiä näissä tanssilajeissa, joita tanssitaan paikallisten pophittien säestyksellä – samoja kappaleita saatat kuulla perjantaina ja lauantaina Klubilla!

Aino Hujanen on yksi tanssikoulu Makumban perustajista ja kokenut salsan sekä muiden latinalaisamerikkalaisten ja karibialaisten tanssien opettaja. Ainosta voi lukea lisää tanssikoulu Makumban sivuilta.

Makumban tanssijat Klubin lavalla Fest Afrika Winter Jamissä 2013:

Afro Caribbean Party, pe klo 17.30 – 19.00, sopii kaikentasoisille tanssijoille. Tunnilla on hyvä olla kengät, esim. tennarit.